INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

vineri, 26 februarie 2010

Seara 26 -27.02

  Am discutat mai devreme cu d-na Doina si probabilitatea este maxima pentru un cutremur de maxim 4,2 grade in noaptea aceasta, fara a fi poate simtit. Mesajele de alerta le primeste in continuare insistent spre data de 27 -28 cu rezerva de rigoare ca pana acum, dat fiind faptul ca ,asa cum a afirmat la TV ,apar acele diferente temporale astral-terestru. Mi-a repetat ca nu trebuie sa fie vorba de panica."Cutremure au fost si vor mai fi de acum incolo" .Saracii japonezi ce sa mai zica, sunt obisnuiti.
  Noi aici ne panicam total la stirea unui cutremur. E bine sa fii prevazator , insa nu panicat.
  Putem sa dormim linistiti in seara aceasta ! Daca ma va suna de urgenta pentru avertizare, voi posta imediat la orice ora. Rusii nu mi-au trimis vreun mesaj.....cred ca sunt cam incurcati si ei......care dadeau predictii cu abatere de maxim 4 zile plus sau minus (http://www.cataclism.info/ )
 
   PS : in atentia unora ,care au impresia ca d-na doreste sa-si faca faima cu o prapadenie de predictie despre cutremur , mentionez : este total dezinteresata ,singurul interes este sa adauge sanatate oamenilor , cine deja a ajuns sa o cunoasca poate sa confirme ; ceea ce personal am postat a fost o sinteza (preluata in prezent si dezbatuta pe zeci de site-uri) a propriilor opinii ,a predictiilor d-nului Istrate si ale d-nei Doina. Cu alte cuvinte, eu am zis ca pe 25.02 va fi un cutremur si a fost, apoi.......vorbim.
 

3 comentarii:

  1. Si parerea dvs care este va rog? Vom avea un cutremur mare zilele astea sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum 7 min. a fost un cutremur mai mare in apropiere de Japonia si China, de suprafata ,avand 7,2 grd. La noi s-a simtit cam la aprox 4 grd.Sper sa fie cutremurul de 4,2 grd de care vorbeam mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. hristos a inviat....si ceva noutati pentru noi nu mai aveti?

    RăspundețiȘtergere