INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

sâmbătă, 27 februarie 2010

Noaptea 27- 28.02

  Am vorbit mai devreme cu d-na Doina. Nu simte ca in seara aceasta sa fie ceva deosebit, maxim cateva usoare miscari la noi de 2-3 grd. Un cutremur de circa 6,1 grd nu ne va ocoli , iar timpul de producere este apropiat, exista posibiliatea maxima sa fie maine seara (oricum d-na Doina va fi atunci in tara). Cert este ca atentionarea va consta in seria de mici cutremure de care d-na Doina vorbea. La nivel mondial vor aparea in continuare replici in aceasta noapte.
  Daca voi avea mesaje urgente, voi posta.

7 comentarii:

  1. Daca pana maine seara nu e nimic inseamana ca a-ti dat-o in bara

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal ma rog sa o dam in bara !!! Insa, sute de clienti ai d-nei Doina nu ar crede. Daca cititi mai bine, este vorba de o probabilitate maxima pentru maine seara. Evenimentul se va produce oricum, poate ca intensitatea sa fie mai redusa .Maine seara voi posta cu d-na Doina langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumim din suflet ca ne impartasiti cunostintele dvs. astfel incat sa fim pregatiti.
    Dumnezeu v-a dat puterile astea ca sa-i puteti ajuta pe semenii dvs. Sunt convinsa ca este o mare binecuvantare dar ca poate fi si un mare blestem caci uneori e mai putin dureros sa nu stii....si ca va este foarte greu si dvs.....
    Oricum ne apropiem de anul 2012 iar cataclismele nu vor ocoli nici un popor pana atunci si nici pe noi...Romania a fost candva tara aleasa a Domnului.....poate ca va fi din nou....daca vom invata sa redevenim UMANI.
    Tot ce putem face este sa ne rugam pentru Terra si pentru toate sufletele de pe el si sa incercam sa fim mai buni, sa pacatuim mai putin pentru a nu mai genera atata energie negativa....

    RăspundețiȘtergere
  4. 6,1 grd nu ne va ocoli , iar timpul de producere "este apropiat", exista posibiliatea maxima sa fie "maine seara" ------ exprimati-va mai pe intelesul tuturor, cineva cu 5 clase nu ar intelege nimic din textul de mai sus...parerea mea...e scris confuz .

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu siguranta s-a inteles ! Personal transmit informatiile asa cum le primesc de la d-na Doina. Oricum, sa fim seriosi, nu se compara cu raspunsurile generalistice de pe blog-ul d-nului Istrate, pe care il respect.
    O sa postez trancriptul despre cutremur de la emisiunea TV pentru cei care au solicitat.

    RăspundețiȘtergere
  6. personal eu cred ca ati dat-o in bara.dl.Magureanu a declarat aseara ca in tara noastra nu exista riscul producerii unui cutremur.
    de ce trebuie neaparat sa se produca acest cutremur? poate ca ne va ocoli

    RăspundețiȘtergere
  7. Chestia cu datul in bara am mai discutat-o.Oficialii nu vor recunoaste niciodata pentru a nu genera panica, este o politica a fiecarei tari.Intrebarea mea este : de ce este stare de alerta ?

    RăspundețiȘtergere