INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

miercuri, 17 februarie 2010

Detalii despre Doina Ionel - la cererea clientilor

Toate atestarile , licentierile din Italia si Romania precum si alte detalii sunt publicate pe site : www.cabinetbioenergie.wordpress.com , site oficial al d-nei pranoterapeut Doina Ionel.
Programarile se realizeaza la tel. 0760.573.215. D-na pranoterapeut sta in tara pana inclusiv duminica 21.02. Tarifele tin cont de timpul alocat consultatiei , numarul de persoane , tipul consultatiei ( clarviziune sau sanatate-pranoterapie)  si se orienteaza in jurul sumei de 300 lei/ora.

2 comentarii:

  1. Mi se pare extrem de mare acest tarif de 300 lei ora....Pentru cei fara bani cum procedati?

    RăspundețiȘtergere
  2. Orice onorariu la un profesionist are in vedere zeci de ani de munca zilnica. In situatia cand nu va convine tariful este alegerea d-vs sa va adresati la alt profesionist cu tarif redus. Problema banilor in general este datorata faptului ca mental nu exista "prietenie" cu energia banilor - cu cat urasti mai mult banii sau pe cei care ii au ( gen Bill Gates ) cu atat ei "fug" de tine mai tare.
    In alta privinta, d-vs ati fi dispusa sa lucrati aproape 20 de ore /zi continuu ca d-na Doina si sa preluati asupra d-vs energiile negative ale altora, punandu-ti in pericol sanatatea si viata ? Personal, nu cred !!!

    RăspundețiȘtergere