INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

sâmbătă, 27 februarie 2010

Cutremurul din Chile de 8,8 grade

  Cum a vazut seismograful nostru cutremurul de 8,8 grd din Chile:

  Ma rog in continuare ca d-na Doina sa nu aibe dreptate, insa cutremurele majore de care vorbea au inceput sa se adevereasca. Am vorbit mai devreme cu dansa si are o stare de agitatie foarte mare, inexplicabila, nivelul vibratiilor este foarte ridicat si exista mari perturbatii energetice. Mi-a confirmat ,inca o data, ca evenimetul va aparea si la noi curand. Acum, a intrat in starea de concentrare pentru a primi mesaje noi prin aceasta "jungla" energetica nou creata. Voi reposta imediat ce am informatii noi.

6 comentarii:

  1. Faptul ca nu exista comentarii nu inseamna si ca nu va citim. Va rugam sa adaugati amanunte, atunci cand le primiti. Multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum am specificat anterior, voi reposta cand voi avea informatii noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asteptam in continuare vesti!
    Inaintea unui cutremur +6 ar trebui sa apara acea secventa de precursori, nu, de care vorbea dna Doina?

    RăspundețiȘtergere
  4. Personal am constatat ca a inceput din nou activitatea seismica din Japonia-China. Asta inseamna acumulare energetica pe falie catre Vrancea ( asta spunea si d-nul Marmureanu - "cutremurele din Japonia pot influenta Vrancea").
    La noi vor aparea serii de mici cutremure cu cel putin 6 ore inainte de un cutremur mai maricel.
    A ramas ca d-na Doina sa ma sune, nu vrea sa tramsmita informatiile distorsionate care le are acum, vrea sa fie sigura.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe 17 februarie spunea-ti ca o sa fie cutremur intre 25-27februarie, cele 2 mari cutremure s-au adeverit, numai ca nu a fost in Singapore. Intrebarea mea cel de 6,7grade va fi curand? Ne puteti da detalii mai sigure?

    RăspundețiȘtergere
  6. Postarea din 17 a avut in componenta predictii a 3 interpreti (subsemnatul, d-na Doina si d-nul Istrate) unde am incercat sa fac o analiza sintetica. Cutremurul din 25.02 a fost previzionat de catre subsemnatul prin diagrame energetice feng shui.Fiind o analiza matematica, precizia a fost ca atare, insa magnitudinea nu se poate stabili exact.D-na Doina simte vibratiile pe de o parte si primeste mesaje de avertizare astrale sub diferite forme.Cele 2 cutremure au fost ,in arie mai larga ,stabilite -sudul zonei asiatice ( in loc de Singapore a fost Shanghai, dar a fost si in Singapore de 5,3 grd.) si America de Sud.Daca ar fi avut meseria de geograf,cartograf sa geolog ar fi putut ,gandesc, sa descifreze mai exact anumite mesaje.Nivelul ridicat de perturbatii din ziua de 26-27 a creat confuzie la nivelul Romaniei.Dar, atentie, predictiile pana acum s-au implinit in marja de eroare a fiecarei predictii.Romania este in continuare pe lista.

    RăspundețiȘtergere