INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

miercuri, 17 februarie 2010

Despre cutremur si previziuni 2010 - la cererea telespectatorilor

"ULTIMILE PREVIZIUNI – MARE ATENTIE : Azi am discutat mai in amanunt cu prietena mea paranormala, Doina Ionel, care a venit in tara. Sustine, asa cum a afirmat acum cateva saptamani, faptul ca in data de 26-27 vineri spre sambata va avea loc un cutremur de 6,6 – 6,7 grade, la o adancime de peste 100 km ; intervalul probabil va fi intre 3.20 si 3.40 dimineata cu abatere pana la ora 7 si va dura circa 40 secunde ( cam mult! ). Seara, incepand de la ora 20.20 pana la 1.00 vor avea loc o serie de cutremure intre 3 – 4,8 grade simtite de catre toate persoanele sensitive, creandu-se stari de neliniste. Confirma faptul ca vibratiile sunt in crestere si se vor intensifica. Zilele acestea va fi in Vrancea un cutremur de 4,3 – 4,7 grade, dar care probabil nu se va simti. Zonele afectate : Bucuresti, Buzau. Simultan vor avea loc cutremure in Rusia, Grecia si Peninsula Iberica ( ceea ce intuiam si eu si previziona d-nul Istrate). Cu 2 zile inainte de cutremur vor avea loc 2 cutremure mari , unul fiind in zona Singapore (previzionat si de catre d-nul Istrate). Personal , reafirm cele stipulate anterior pe baza diagramelor energetic, insa doar ce difera este data – eu vad 25 , prietena mea 27 ….si poate o fi in 26 ??? Cert este ca va fi in intervalul 25 – 27 dupa miezul noptii, la adancime de peste 100 km, previzionat de alte cutremure la nivel mondial si national cu diferente orare reduse , si va avea o intensitate de max. 6,7 grade.
PREVIZIUNI SOCIAL-POLITICE : Pe acest plan, prietena mea sustine urmatoarele : la distanta scurta fata de cutremur vor avea loc in tara inundatii. Hotiile se vor tine lant, fie ca este vorba de hotia statului, angajatilor acestora sau a celor din jurul nostru. Oamenii vor iesi in strada din cauza saraciei in lunile iunie-iulie in Bucuresti, Timisoara, Sibiu si va avea loc o a doua revolutie populara de data aceasta. Basescu va fi rapus de o boala grava ( Dumnezeu iti da ceea ce dai) in luna septembrie sau octombrie si va ajunge la operatie chirurgicala. Guvernul actual va cadea in maxim 2 luni." .......de pe forum Ioan Istrate.

2 comentarii:

  1. eu cred ca va fi in jurul orei 22.20 , astazi, daca nu la noi, undeva in tarile vecine sau aproape diametral opus pe glob, fata de tara noastra. Deasemenea mai cred ca distanta la care se va produce in adancime va fi undeva la 20 km. Deci se va resimtii puternic, probabil vor fi si oarece pagube, si va dura undeva la 25 secunde +/- 2 sec. Daca va fi la noi este posibil sa apara o replica mai puternica spre dimineata, dupa ora 03.00, dar la o adancime si de durata mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca mai sunt oameni care fac eforturi la fel ca noi.

    RăspundețiȘtergere