INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

vineri, 5 martie 2010

Referitor informare 05.03

   Datorita numarului mare de persoane inscrise, nu se mai pot trimite mesaje utilizand agenda e-mail-ului, fiind blocate de google, vazute ca spam.
   Rugamintea este ca fiecare persoana sa-si creeze un cont de gmail. Se va trimite pe fiecare e-mail adresa de grup cu invitatia aferenta, pentru ca fiecare dintre d-vs sa deveniti membru. Este probabil ca acel e-mail sa va apara in "spam", rog verificati .Pentru cei care au deja cont google pot vizualiza la : http://groups.google.ro/group/previziunidoinaionel .Fiecare in parte va avea acces.
  Prin intermediul acestui grup se va trimite e-mail la fiacare postare, dar se poate accesa pentru vizualizare oricand, doar de catre membrii.
  In ceea ce priveste seara aceasta, dar si cea care va urma : RAMANE VALABILA INFORMAREA DIN SEARA TRECUTA - O SEARA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI.

4 comentarii:

  1. felicitari domanei Doina pt ceea ce face dar sa ramana totusi o persoana publica nu o vedeta de televizor, mai ales la minunatul post OTV. Nu mai creati panica generala. OPTITI-O PE ACEASTA DOAMNA DE A MAI APAREA PE POST SI DA-TI-I UN BOBARNAC DOMNULUI DIACONESCU, CA NU E FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  2. Departe intentia de a deveni "vedeta" TV, deoarece dansa are oricum un nivel ridicat de notorietate intre oamenii cere au fost ajutati ,rudele si prietenii acestora.Comparand cu altii care s-au perindat pe la TV zi de zi si au lasat poporul fara speranta, cred ca aparitiile dansei sunt de bun simt si s-au realizat strict la INVITATIE !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna seara,

    Ati promis ca veti posta inregistrarile celor 2 matinaluri de la OTV.....

    Macar spuneti ca nu puteti / nu vreti DAR dati un raspuns; eu v-am mai lasat un mesaj in care va intrebam despre inregistrarile in cauza si nici nu mi-ati postat mesajul....nici n-ati raspuns la el...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe www.clarviziune.wordpress.com la pagina Predictii se vor posta secvente din emisiuni.

    RăspundețiȘtergere