INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

luni, 1 martie 2010

Maine dimineata d-na Doina va fi la OTV de la ora 8.30

   Maine dimineata d-na Doina va fi la OTV in matinal de la ora 8.30 la invitatia realizatorilor emisiunii.

7 comentarii:

  1. Buna dimineata,

    Va rugam puneti sa ne spuneti daca se va difuza interviul din dimineata aceasta in reluare pe OTV sau daca puteti posta pe blog inregistrarea ?!

    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  2. a-ti putea rugao frumos pe d-na doina sa imi dea si mie raspuns cat poate la cele pe care le-am scris si dvs.mi-ati spus sa o sun intre 12-14 dupa 3 martie.si o intrebare f.importanta -pe langa celalalte-antichrist e deja pe pamant,ce varsta are?

    RăspundețiȘtergere
  3. D-na Doina a fost astazi in matinalul de la OTV, asa cum a promis, si a demonstrat in direct, inca o data, realele sale calitati.
    ......
    Eu sunt convins ca dansa stie de problemele mele (in general), si chiar daca nu am fost niciodata in cabinetul de consultatii, prin simplul fapt ca intru pe acest blog, citesc si ma gandesc puternic la persoana Doina Ionel,( in conditia in care eu stiu cum arata dansa, dar nu si invers _ ma refer aici la un contact vizual direct ) simt ca o putere launtrica ma inconjoara, parca imi da sugestii, ma ghideaza de undeva din umbra. Pot spune ca este o experienta noua pentru mine, si daca va da rezultate voi fi bucuros sa vi le impartasesc si voua, cititorilor, bine inteles, daca voi avea acordul sa o fac.
    Acum, cand scriu aceste randuri, am senzatia ca d-na Doina, desi (probabil) este undeva in provincie plecata, la parinti, stie ca va primi acest semn din partea mea, si chiar se va interesa daca acest lucru s-a intamplat sau nu. Ceea ce va urma, .... va urma.

    RăspundețiȘtergere
  4. BUNA SEARA,

    PENTRU CEI CARE NU AU AVUT CUM SA URMAREASCA MATINALUL DE LA OTV DE AZI PUNETI POSTA INTERVIUL PE BLOG ?
    SAU MACAR SA TRIMITETI FILMAREA, LA CERERE, CELOR INTERESATI ?

    MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere
  5. Voi posta inregistrarea cat mai curand !Va mai fi in matinal luni sau marti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am discutat cu d-na Doina si vom posta informatii generale despre viitorul si trecutul omenirii.O sa anunt momentul.

    RăspundețiȘtergere
  7. OldW ai dreptate : ceea ce simti nu este doar inchipuirea ta. Procedeaza la fel in continuare pana incep sa se largeasca canalele de comunicare.Din pacate, d-na Doina te vede : blond, cu parul mai mare ,tip OK, aflat la varsta coacerii.......

    RăspundețiȘtergere