INSCRIERE PREVIZIUNI DOINA IONEL

Grupuri Google
Abonaţi-vă la Previziuni Doina Ionel
E-mail:
Vizitaţi acest grup

vineri, 12 martie 2010

D-na Doina la OTV

  D-na Doina Ionel a fost invitata la OTV , la emisiunea d-nului Dan Diaconescu. Invitatia a venit mai tarziu, astfel ca nu s-a putut efectua informarea in timp util. 

6 comentarii:

  1. putem vedea undeva reluarea de aseara?? pe un site ceva? multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca se poate sa inregistrati emisiunea.. nu toti avem cum sa o urmarim. Este vreo cale de a vedea emisiunea inregistrata?

    RăspundețiȘtergere
  3. buna ziua unde putem vedea inregistrarea emisiunii va rog o admir pe doamna si vreau sa aflu mai multe . nu ma pot conescta ca sa primesc email . va rog sa imi raspundeti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt cateva aspecte : tehnic, emisiunea a durat 6 ore si spatiul de aici nu prea permite, nu am acceptul de la d-na Doina, nici de la DD pentru publicare, cu atat mai mult din partea autoritatilor, dat fiind faptul ca nu se doreste o adancirea panicii.
    Inscrierea la previziuni se face introducand e-mailul d-vs in casuta din top-ul acesui blog (Google Grupuri) si urmand pasii ce va vor fi transmisi pe e-mail.

    RăspundețiȘtergere
  5. va multumim pentru ce faceti pentru noi dar trimiteti cam tarziu mesajele .
    Oare puteti stabili o ora ,sa zicem pana in 22.
    Dar sa va tineti intr-adevar de promisiune

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu scuzele de rigoare pentru transmiterea cu intarziere a mesajelor. Insa, atunci cand apar intarzieri nu trebuie sa va faceti griji, este in general o noapte linistita.Insa personal nu trimit mesajele, pana nu am 2-3 confirmari de la d-na Doina. Daca se intrevad situatii dificile informarile vor veni inca din cursul zilei si corectat periodic cu o anumita marja de eroare. Sincer imi este cam groaza de acea zi ! Asa ca daca nu primiti vreun mesaj ,inseamna ca este liniste !

    RăspundețiȘtergere